-->
Voor meer informatie bezoek onze Website Blog: http://www.edegemsekajakclub.be
Hieronder vind je een stukje van onze website, alsook links naar onze blog.

Heel het jaar door zijn er heel wat activiteiten, we organizeren zelf met onze club geregeld iets, maar ook andere clubs organizeren activiteiten. Ook kunnen we elke donderdag avond gebruik maken van het zwembad in Lier voor een zwembadtraining. Uitgezonderd de zomervakantie (juli-augustus). Dit wordt georganizeerd door de club van Lier. Vanaf 1 oktober tot 15 maart kan men ook elke dag varen in de ardennen. Alle info over bovengenoemde activiteiten vind je op onderstaande links:

Kalender
Wildwatervaren in de ardennen
Zwembadtraining
Toertochten

Kalender 2017

Februari

zaterdag 04 februari vaardag, bestemming afhankelijk van waterstanden en deelnemers.
zondag 19 februari vaardag, bestemming afhankelijk van waterstanden en deelnemers.

Maart

zondag 05 maart vaardag, bestemming afhankelijk van waterstanden en deelnemers.
zaterdag 11 maart en/of zondag 12 maart Helaas alweer het laatste week end binnen ons winter-derogatieseizoen. Bestemming afhankelijk van waterstanden en deelnemers.
zaterdag 18 maart kaas- en wijnavond met een statutaire ledenvergadering als wettelijk intermezzo (verdere info volgt)

April

paasweekend 15-16-17 april varen Our- Sure. Uiteraard moeten we rekening houden met de waterstand, doch zeker op de Sure zou dat geen probleem mogen zijn.
Maar ja, …waterstanden! Blijkbaar zijn er geen zekerheden meer.
Verblijf gepland op de camping aan de samenvloeiing van Sure en Our

zaterdag 29 april, zondag 30 april en maandag 01 mei, vaarweekend in de Duitse Eifel o.l.v. Sven.
Ook hier moeten we stellen dat dit afhankelijk is van waterstanden.

Mei

donderdag 25, vrijdag 26, zaterdag 27, zondag 28 : OL Hemelvaart, varen op de Wilde Maas te Frankrijk.

Juli - Augustus

28 juli tot 06 augustus: zomerverlof te Irschen, Oostenrijk.

Oktober - November

28 oktober tot 01 november: Allerheiligen weekend aan de Semois te Cornimont.De zwembadsessies lopen onverminderd door, maar wel met een zomerstop in de maanden juli en augustus. Misschien gaan we dan wel weer naar het Netekanaal? U hoort er nog van.

De datum van waterlossing op de Vesder is vandaag nog niet gekend.
Op de Warche zou dit (training en recreatief) op zaterdag 30 september zijn. Steeds onder voorbehoud.

In de hoop dat er nog mensen met een voorstel van een fiets- of wandeltocht - en waarom niet van een vaartocht- naar voor zullen komen?

Terug naar boven

Wildwatervaren in de ardennen

Jaarlijks vanaf 1 oktober tem 15 maart kunnen we in de Ardennen wildbeken bevaren, uiteraard rekening houdend met de waterstanden en beperkingen. Alle info daarover vind je on-line op http://www.frbc.be/riv-wal/index.nl.php. Aangezien deze tochten zowel op zaterdag als zondag kunnen plaatsvinden, bel je best de donderdag of vrijdag ervoor om uw deelname kenbaar te maken naar: Ludo Hofmans: 015 / 31 25 32 of Herman Struyf: 03 / 455 18 33.

Terug naar boven

Zwembadtraining

Heel het jaar door kunnen we elke donderdag, met uitzondering van de zomervakantie (juli-augustus) gebruik maken van het zwembad van Lier voor te trainen, zwemmen en een pintje te drinken achteraf. Dit gaat uit van KKCL, de Koninklijke Kano Club Lier. Dit is ideaal om technieken als de eskimorol en andere aan te leren, voor meer info kun je altijd contact opnemen met een van de bestuursleden. Het zwemmen is van 21.30 tot 22.30, er wordt verzameld aan de ingang van hetzwembad rond 21.15.
Adres :
Zwembad "De Waterperels"
Boomlaarstraat 125
2500 Lier

Terug naar boven

Toertochten

Vanaf eind januari tot midden oktober worden er over het hele land geregeld toertochten georganizeerd door verschillende clubs, op deze tochten verwelkomen ze graag iedereen die zin heeft om te varen dat weekend. Een kalender met alle toertochten vind je hier. Je kiest de periode waarin je wilt zoeken en zorgt ervoor dat recreatie is aangevinkt, dan krijg je een lijst met toertochten in de gekoze periode. Je kan ook altijd contact opnemen met een van de bestuursleden die je vind op de contactpagina en zo afspreken om in groep naar een toertocht te gaan.

Terug naar boven