-->

In 1974 zag de ATB Volksdansgroep het levenslicht onder leiding van Stan Crab, die in 1982 opgevolgd werd door Martine De Ridder, gediplomeerde lesgeefster NJV. Onze groep is sindsdien de volksdanswereld ingedanst onder de naam ZOLDERMOTTEN, wat zijn reden vond in het feit dat we wekelijks oefenden op de zolder van het Volkshuis van Kontich. Vanaf  dat jaar zijn de Zoldermotten onder leiding van Martine uitgezwermd, her en der, met onder andere optredens in Kontich, Edegem, Hoboken, Antwerpen, Kapellen, Luik en vele andere plaatsen. 
Onze groep specialiseert zich voornamelijk in Roemeense dansen, wat niet uitsluit dat we ook andere internationale dansen aanleren.
Wat onze groep voornamelijk kenmerkt is de vriendschap onder elkaar, waar iedereen -iedereen helpt, zelfs in moeilijke omstandigheden. Onze kostuums worden zelf gemaakt door leden van onze dansgroep en zijn een zo getrouw mogelijke kopie van de originele klederdracht.

Op 2009 dansen onze Zoldermotten op een nieuwe locatie, en verhuizen naar Hove, waar zij ook de Hovese bevolking ten dans uitnodigen.

Intussen is het 8 jaar later en verhuizen we wederom. Deze keer naar Edegem, Jacob De Roorestraat 8 

Als je zin hebt om met ons te leren dansen en vooral je te ontspannen, dan kan dat elke donderdag  van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Je zult het plezier en de ontspanning van volksdansen ervaren. Probeer het eens. We verwachten je.

Voor meer informatie: Leon Verhoeven tel: 03.827.89.25