-->

Wat een jaar, een rollercoaster toen we bij de start van 2020 elkaar een goede gezondheid wensten hadden we geen idee dat we die gezondheid zeker nodig hadden omdat er een virus op ons afkwam dat een pandemie veroorzaakte. En dus is dit unieke schrikkeljaar met 29 dagen in februari, 30.000 dagen in maart en nog meer in april, een jaar om op Facebook onze duim naar beneden te zettenD. Als dit een film was hadden we gezegd scifi en de TV na 20 minuten afgezet.

En toen kwamen al die maatregelen zeep en handen wassen, social distancing, geen kussen, knuffels, handen geven en een 1ste lockdown , we mochten nog slechts uit ons kot om te wandelen of eten te gaan L ( In onze buurlanden was het nog erger).

Dus we hebben onze natuur( gebieden) en parken ontdekt, de zomerperiode bracht verlichting met de hoop dat het virus weg ging maar dat sloeg dubbel zo hard toe.

Weer gedaan met winkelen, restaurants, bubbels met 10 personen.

Maar wandelen mochten we nog wel en dus ons kot uit, probeer elke dag te bewegen - goed voor het brein en lichaam - en gebruik je gezond verstand om de regels vol te houden, denk aan alle verzorgenden die doodmoe zijn en die ook rustige en normale dagen willen hebben

Laten we positief blijven en tevreden zijn met het weinige dat we mogen maar kijk naar de luxe die we nog hebben en daarvan genieten, back to basic is het motto.

Geef jezelf en de anderen het grootste en beste cadeau dat nergens te koop is en zorg dat je geen corona krijgt.

Ronny en ik wensen jullie voor 2021 geen corona als supercadeau, dikke knuffels, terug bij elkaar komen, onze hobby’s uitoefenen en dit bij een hapje en een drankje en een vaccin voor iedereen.


Intussen is Guus (onze secretaris) opgenomen in ‘revarte’ na 4 weken ziekenhuis.
Hij is aan de beterende hand, maar de weg is nog lang.
ps: Een kaartje zou leuk zijn.  Guus Hamers : Drie Eikenstraat 659, 2650 Edegem


Wij bedanken iedereen die onze vereninging gesteund heeft via de Makro (een sponsorbedrag dat we kunnen gebruiken). 


Te kleine letters : hint

Dat is een opmerking dat je bij veel mensen hoort, en het is zo eenvoudig op te lossen.

Als je tegelijkertijd ctrl en + indrukt wordt alles groter, ctrl en - verkleint dan weer alles.

(sorry voor apple ken ik de combinatie niet)