-->

2022 ...

We zijn enkele maanden later in onze pandemie en sluiten 2021 af.

En het virus blijft ons vergezellen en we kunnen het positief benaderen we toch enkele maanden onze activiteit kunnen doen.

Het is met die spirit dat we moeten verder gaan en aanvaarden wat op onze FORTAKTIEFweg komt.

Ronny en ik hebben zijn heel blij dat jullie zorg voor elkaar dragen de regels respecteren die we vragen, de inzet en de wil hebben om dit toe te passen in het clublokaal. Bedankt hiervoor.

Laten we leden ook niet vergeten , zij die het op een of andere manier te moeilijk vonden om aan een activiteit deel te nemen en die niet gekomen zijn maar waarvan we ook hun mening respecteren en hopen op een terugkeer naar Fortaktief.

Laten we het positief inzien en hopen dat we onze activiteit met de maatregelen en de vaccinaties op te volgen een kans is die ons wordt geboden om samen te komen en beweging te hebben.

En toen zag ik deze tekst in een TV serie die van toepassing is op de huidige situatie.

“ Geef me de kalmte om te aanvaarden wat ik niet kan veranderen en de moed om te veranderen wat ik wel kan aanvaarden en de wijsheid om het verschil te zien “

Laat ons toasten op een nieuw jaar en uitdagend jaar en een prettig eindejaar en vol moed op naar 2022 en er terug het beste van maken 


Te kleine letters : hint

 

Dat is een opmerking dat je bij veel mensen hoort, en het is zo eenvoudig op te lossen.

Als je tegelijkertijd ctrl en + indrukt wordt alles groter, ctrl en - verkleint dan weer alles.

(sorry voor apple ken ik de combinatie niet)